21 september 2010

Far Ansel

Igår var kul.
Igår langade vi äventyr och flyttade in hos en finfin 30-taggare som vi träffade hos Persson i lördags. Han är designer för Louis Vuitton, har en alldeles för stor passion för rödvin och bestämt sig för att han ska förbarma sig över oss och ge oss husrum en vecka. Han är excentrisk och har påpekat en gång för mycket att han kastar ut oss på gatan om vi inte sköter oss. Men vi älskar Ansel, han äger men mest för att vi slipper gå till McDonalds varje dag nu. Ansel har jättesnabbt internet.


På dagen hann vi med att gå på en katastrofal lägenhetsvisning, battla i vem som kunde flest huvudstäder i Europa, luncha med våra numera ex-rumskamrater och komma på ett nytt namn åt Michaela. Michaela heter numer mamma och jag skulle uppskatta om ni hakade på detta.

Vår nya temporära bostad är toppen. Det enda som inte är toppen med den är läget. När vi skulle ta oss hit sent igår kväll efter att ha släpat fötterna efter oss på champs elysees i tre timmar i väntan på Ansel kom vi hit och fick varsin hjärtattack. Det ligger i 20e arr. När vi kom ur metron frågade en man i nationaldräkt om jag ville köpa majs ur hans resväska och hos våra grannar kan man köpa ett halvt kilo kebab, cola, pommes och salmonella för 3€.

När vi äntligen kom fram hade far Ansel lagat middag och förberett sig mentalt för hur det skulle bli att dela lägenhet med två lätt hysteriska 20-åringar. Vi pratade snabbt om hans liv (eftersom vi enlig honom inte hunnit vara med om så mycket) och vid midnatt blev han trött eftersom han är gammal. Vi tog på oss klackarna och åkte till chacha där en vän skulle ha spelning. På vägen var vi alldeles för törstiga igen och väl inne i châtelet var jag helt bedövad.

På chacha var det inte en själ och helt plötsligt höll jag med far Ansel och tyckte vi var larviga ungdomar som var ute en måndag. Vi gick längs Seine hem, hade åsikter som architekturen och påpekade att det nog är så här trött man är när man har fött barn.
"Hemma" hade far bäddat fint och vi sov som om vi hade fått nervgas.


Hos far.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar