23 september 2010

Växlad molnighet - inga ursäkter

Idag har vi ingen ursäkt till att lata oss. Idag är det växlad molnighet.
Det brukar vara så att produktivitetsnivån är som lägst när det är fint eller jättedåligt väder. Igår hade Gud kommit åt gasolknappen på spisen för det var nästan 30grader och mamma delade ut hela nästan ett CV. Vi såsade runt hemma hos far Ansel och petade på samtliga prylar tills klockan var 3.

Idag när det är växlad molnighet har man ingen ursäkt att larva runt och idag har vi bestämt oss för att saker ska bli gjorda. Vi börjar med att strunta i disken och gå in och chatta. Fan, vad krävs det för väder för att vi ska bli produktiva egentligen?!

Vi har börjat gilla far skarpt, han är riktigt lattjo faktiskt. Vi har bildat en udda liten familj, han jobbar och vi lagar mat tills han kommer hem. Dock kommer han aldrig hem och när han väl gör det har maten kallnat och vi ger honom guilt-blicken och tar på oss offerkoftan. Som straff rotar vi i hans prylar när han har gått på morgonen.
Igår satt jag och han och pratade om förhållanden, vi kom fram till att jag var för ung för att förstå. Och i förrgår vek vi oss dubbla av skratt av mitt ansikte i fatbooth (en applikation i iphone som gör att man ser ut som en fetmadrabbad valross). Far hade jätteroligt åt detta och skulle visa sina LV-kollegor att en av hans inneboende ser ut som huvudrollen i precious. tack.
Vi klädde även ut oss med peruker och diverse skumma grejer han har att rota fram i sin garderob.



Ikväll har vi FF för far ska inreda skyltfönster på champs elysées och vi har stället för oss själva. Vi ska laga mat från ED och dricka roy de flanders och kramas.

Far, mamma och Frans de e la gött.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar