24 september 2010

Nakenfoten

Igår var det två döda individer som strosade runt Paris gator i hopp om att lyfta sitt liv ur den bajshög till situation de försatt sig i. De bestämde sig för att gilla läget att allt inte är så bra just nu och begav sig till Ed för att införskaffa sig 4 flaskor Roy de Flanders och middag. Bajshögen till liv förvandlades plötsligt till en lattjo mamma & frans-kväll där de dansade till Queen och låg på fars vidriga platsgolv och kiknade av skratt.

Meningen var att de skulle ha en lugn kväll med romantisk middag. Det gick sådär.
Rätt vad det var dansade de på scenen på viproom och hoppade barfota i vattenpölar på vägen hem. Mamma och Frans tyckte att det var så kul att se regn att de la sig på marken på rue de rivoli och försökte göra snöänglar. Det gick också sådär.


När de kom hem i gryningen satt far och arbetsnarkomanade sig med rödvinspavan i högsta hugg. Han hade inte heller gått och lagt sig och var bitter på att det inte fanns mer vin. Jag tog bort hans glas och befallde honom att gå och lägga sig, bums.

Imorse vaknade vi en timme innan vi skulle på lägenhetsvisning med gårdagens kläder på och två fungerande hjärnceller. Croissantpåsen med fem platta bakelser fick följa med på metron och Frans har aldrig sett mamma se så härjad ut. På positiva sidan var det inga jobbiga män som visslade efter dem på stan idag. Alltid något.

Det har varit korsdrag mellan öronen idag och allt vi sagt idag har haft högt två stavelser och när de två fungerande hjärncellerna behövde kommunicera för att laga en kopp the blev resultatet detta:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar